Kovačič Mirjam

Srečajte

Mirjam Kovačič

, zobozdravnica

Zobozdravnica Mirjam Kovačič sem študij dokončala na Medicinski fakulteti, smer stomatologija, v Ljubljani, leta 1993. Po opravljenem strokovnem izpitu sem bila zaposlena v Zdravstvenem domu v Ljubljani do leta 1999, ko sem se odločila za zasebno zobozdravstveno ordinacijo.

Hvala vam, premagala sem strah pred zobozdravnikom

Hvala vam, premagala sem strah pred zobozdravnikom
Hvala vam, premagala sem strah pred zobozdravnikom

Rada bi samo povedala vsem, ki se bojijo zobozdravnika, da vse enkrat mine. In sploh ne vem zakaj me je bilo zobozdravnika tako strah. Saj ne grize in pri zobozdravniku ni še nihče umrl in tudi jaz nisem in tudi ti ne boš!

Rada bi se vam pa še zahvalila za odgovor, saj sem punca, ki že 3 leta ni bila pri zobozdravniku (ko sem vam pisala) in sem jo sedaj obiskala z mojo najboljšo prijateljico. Stala mi je ob strani in sem preživela! Iskreno se zahvaljujem vam in moji najboljši prijateljici VŠ !!!!HVALA!!

In vsem, ki vas je strah polagam na srce, da nekako premagajte strah in obiščite zobozdravnika/co, kateremu pač zaupate in storite nekaj zase, nikoli vam ne bo žal! Le ponosni boste sami nase in si boste hvaležni! DRŽIM PESTI ZA VSE!!

Res mi je v veselje, da Vam je moj odgovor pomagal, da ste premagali strah pred zobozdravnikom. Vaš odgovor je tako prisrčen, da ga moram podeliti. Morda še koga opogumi.

 

Vas zanima še kaj in potrebujete dodatne informacije? Pokličite nas na 031 656 907

Preverite, ali smo že komu odgovorili na enako vprašanje.

Dobro je vedeti še …

Pomembno obvestilo: Zgoraj našteti simptomi, nakazane možnosti problemov in rešitev so le smernice in nikakor niso namenjeni samodiagnosticiranju in samozdravljenju. Ob vsaki nelagodnosti ali bolečini v zobeh ali čeljustih je nujno poiskati profesionalno pomoč zobozdravnika, ki bo izpeljal diagnostiko, vam predlagal možne načine zdravljenja, lahko pa tudi napotil k osebnemu zdravniku ali k ustreznim specialistom.