Kovačič Mirjam

Srečajte

Mirjam Kovačič

, zobozdravnica

Zobozdravnica Mirjam Kovačič sem študij dokončala na Medicinski fakulteti, smer stomatologija, v Ljubljani, leta 1993. Po opravljenem strokovnem izpitu sem bila zaposlena v Zdravstvenem domu v Ljubljani do leta 1999, ko sem se odločila za zasebno zobozdravstveno ordinacijo.

Novi sprednji zobje za moža

Novi sprednji zobje za moža
Novi sprednji zobje za moža

Moj mož ima slabe stalne sprednje zobe in odločil se je za “nove”. Zanima nas, katero snov predlagate (porcelan, keramika) oziroma, kaj predlagate vi.

 

Danes je material izbora za prevleke in mostičke keramika oziroma porcelan, kar pomeni isto. Še posebno, če gre za sprednje zobe, saj z njo dosežemo najboljšo estetiko. Na videz je namreč najbolj podoben pravim zobem. Upam, da sem Vam pomagala pri odločitvi.

 

Imate podobno težavo? Naročite se in pomagali vam bomo: 031 656 907

Preverite, ali smo že komu odgovorili na enako vprašanje.

Dobro je vedeti še …

Pomembno obvestilo: Zgoraj našteti simptomi, nakazane možnosti problemov in rešitev so le smernice in nikakor niso namenjeni samodiagnosticiranju in samozdravljenju. Ob vsaki nelagodnosti ali bolečini v zobeh ali čeljustih je nujno poiskati profesionalno pomoč zobozdravnika, ki bo izpeljal diagnostiko, vam predlagal možne načine zdravljenja, lahko pa tudi napotil k osebnemu zdravniku ali k ustreznim specialistom.