Kovačič Mirjam

Srečajte

Mirjam Kovačič

, zobozdravnica

Zobozdravnica Mirjam Kovačič sem študij dokončala na Medicinski fakulteti, smer stomatologija, v Ljubljani, leta 1993. Po opravljenem strokovnem izpitu sem bila zaposlena v Zdravstvenem domu v Ljubljani do leta 1999, ko sem se odločila za zasebno zobozdravstveno ordinacijo.

Udarec v spodnjo čeljust

Udarec v spodnjo čeljust
Udarec v spodnjo čeljust

Pred enim mesecem sem dobil močan udarec v čeljust. Ob sami poškodbi dlesni se mi majeta tudi sprednja spodnja zoba. Ker že nekaj let nisem obiskal zobozdravnika, me zanima, kam se lahko obrnem? Oziroma ali lahko sam storim kaj za ozdravitev dlesni?

 

Kar najhitreje se oglasite do zobozdravnika. Zobozdravnik vas bo pregledal in iz rentgenskega posnetka, ki je ob taki poškodbi nujen ocenil ali ne gre morda tudi za poškodbo kosti. Šele, ko bo opravljen temeljit pregled in analiza rentgenskega posnetka Vam bo zobozdravnik lahko svetoval terapijo. Kar pogumno čim prej do svojega zobozdravnika.

 

Ste zaskrbljeni in potrebujete dodatne informacije? Pokličite nas na 031 656 907

Preverite, ali smo že komu odgovorili na enako vprašanje.

Dobro je vedeti še …

Pomembno obvestilo: Zgoraj našteti simptomi, nakazane možnosti problemov in rešitev so le smernice in nikakor niso namenjeni samodiagnosticiranju in samozdravljenju. Ob vsaki nelagodnosti ali bolečini v zobeh ali čeljustih je nujno poiskati profesionalno pomoč zobozdravnika, ki bo izpeljal diagnostiko, vam predlagal možne načine zdravljenja, lahko pa tudi napotil k osebnemu zdravniku ali k ustreznim specialistom.