Kovačič Mirjam

O nas

ZOBOZDRAVSTVENA ORDINACIJA

MIRJAM KOVAČIČ,
dr. dent. med.

Kotnikova 20, 1000 Ljubljana

Za informacije in naročila
smo dosegljivi na
Tel: 01 430 72 20
GSM: 031 656 907
E-pošta: info@zobozdravstvo.com

ORDINACIJSKI ČAS:
Ponedeljek 13.00 – 19.00
Torek 13.00 – 19.00
Sreda 08.00 – 14.00
Četrtek 08.00 – 14.00
Petek 08.00 – 14.00

Kje smo

Predstavitev

Zobozdravnica Mirjam Kovačič sem študij dokončala na Medicinski fakulteti, smer stomatologija, v Ljubljani, leta 1993. Po opravljenem strokovnem izpitu sem bila zaposlena v Zdravstvenem domu v Ljubljani do leta 1999, ko sem se odločila za zasebno zobozdravstveno ordinacijo.

Usta so del obraza. Z njimi izražamo čustva, kot so zadovoljstvo, jeza, žalost, veselje. Lahko očaramo s šobico, podarimo nasmeh ali ukrademo poljub.

Z zobno asistentko sva uigran tim in se trudiva našim pacientom zagotoviti kvalitetno, strokovno in varno oskrbo s stalnim spremljanjem najnovejših dosežkov stroke na domačih in mednarodnih seminarjih. Svoje znanje dopolnjujeva tudi s spremljanjem domačih in tujih člankov v strokovnih revijah in knjigah, tako v tiskani kot v elektronski obliki.

Skrbimo za zdrave nasmehe

Kako se počutimo, se zrcali v našem nasmehu. Kako se ljudje počutijo ob nas, mnogokrat določa naš nasmeh.

Z usti govorimo. Zobje, lica, ustnice in jezik sodelujejo pri ustvarjanju govora. Z govorom, petjem, morda žvižganjem lahko očaramo druge ali podarimo toplo besedo.

Usta služijo za prehranjevanje. Dobro prežvečena hrana je predpogoj dobre prebave. Kar nekaj pomembnih encimov se namreč nahaja v slini in zaradi slabo prežvečene hrane pogosto boli želodec. Skozi usta dihamo. Zdravo zobovje, dlesni ter sluznica ust in jezika so zelo pomembni pri ugotavljanju izvora zadaha.

Pravilno razporejeni zobje v ustih in pravilna višina ugriza dajeta našemu obrazu podobo, ki jo vidijo naši prijatelji in sorodniki, znanci, sodelavci, poslovni partnerji in naključni sogovorniki.

Usta so del obraza. Z njimi izražamo čustva, kot so zadovoljstvo, jeza, žalost, veselje. Lahko očaramo s šobico, podarimo nasmeh ali ukrademo poljub.

“Vsak človek je zase svet. Čuden, svetal in lep. Kot zvezda na nebu.”, pravi pesnik Tone Pavček v eni od svojih pesmi. Zato v naši ordinaciji izvajamo individualno celostno oskrbo pacientov po najnovejših izhodiščih doktrine in tehnologije ter pri vseh postopkih uporabljamo “state of the art” tehnologijo.

V naši ordinaciji razumemo, kako težko je izbrati zobozdravnika, ki mu bomo zaupali.

Zavedamo se, da izbira zobozdravnika, s katerim lahko ustvarimo zaupen odnos, olajša življenje.

Naše poslanstvo je prisluhniti Vašim željam in potrebam ter skupaj z Vami izbrati najboljšo pot obravnave za Vaš zdrav in naravno lep nasmeh. Rezultat vloženega truda bo samozavesten nasmeh, s katerim nas boste obiskali ob kontroli.

Vabimo vas, da spoznate naš način dela.